lørdag den 24. august 2013

Ugen der gik 17-25 august


Hej alle,

Lørdag d. 17. august stod den i festens tegn for os alle sammen. Gry havde først et arrangement som ambassadør for Trust journey på JCU. Så hun skulle mødes med de andre ambassadører på skolen, hvorefter turen gik ud til tre forskellige familier i Singapore. Den første var en Indisk buddhistisk familie, hvor hun så deres hjem og deres livstil. Derefter besøgte de en kinesisk hinduistisk familie, hvor en kinesisk the ceremoni blev fremvist. Til sidst besøgte hun en malaysisk muslimsk familie, hvor ramadan blev forklaret samt hvorfor de bærer tørklæde. En kæmpe oplevelse, hvor Gry fik et stor indblik i hvordan hverdagen er for de mange nationaliteter, der er her i Singapore. 
Sød kinesisk familie spiller musik
Indiske kone fortæller om deres hjemme tempel



Kinesisk The ceremonie
Derimens knoklede Henriette og Mia med at få færdiggjort en af de mange opgaver. Herefter fik de en morfar inden de tog på Thomson plaza og spiste med drengene.

Derefter gik turen til ROJAK pool party på Sentosa hvor 3000 universitetsstuderende i Singapore var præsenteret. Vi startede alle sammen til forfest hos nogle af de andre JCU studerende, hvorefter vi  tog til festen. Det var rigtig sjovt og Gry endte med at sove på mange af de andre udvekslingsstudenter på stranden og kom først hjem næste morgen. Mia, Henriette og drengene tog efter festen hjem og fik natmad i lejligheden :D
Gry og Kathrine inden byen
Indendørs ølbowling før Poolparty
Poolparty på Sentosa

Søndag stod i tømmermændenes navn og om aftenen blev Henriette, Mia, Niels, Julie og Marc enige om at tiden var til at prøve ”McDelivery”, som er udbringning fra McDonalds. En stor succes og godt til tømmermændende! De hyggede derefter med en god og sjov film. Gry tog på Japansk restaurant med andre studerende. Det var et rigtig fin koncept, hvor man havde fri buffet og så tog man råt kød op på tallerkenen og nede ved bordet sad man så selv og grillede sin mad.
Grys Japanske middag med grill i midten
Henriette og Mias McDelivery søndag
Mandag var en afslappende dag, hvor vi først havde sent fri, så den stod bare på træning og afslapning.
Tirsdag havde vi lidt afleveringer der skulle laves. Om aftenen tirsdag tog vi ud i Den Danske Sømandskirke, hvor der var ungeaften for alle os danskere her i Singapore. Det var en rigtig hyggelig aften, med 53 unge mennesker som nød godt af rugbrød, leverpostej, tærte og pålæg. Det var vildt at se vi er
så mange hernede i vores aldersgruppe, og størstedelen læser på universitetet ligesom os.

















God dansk mad i godt selvskab

Onsdag havde vi igen nogle afleveringer som i løbet af ugen krævede en del arbejde. Om aftenen tog Henriette og Mia til Sommerset for at shoppe og bytte Mias sko der havde lidt et nederlag til poolpartyet om lørdagen. De var en hyggelig tur, hvor H&M blev vendt fra ende til anden. Her sluttede aftenen med en lækker iced Starbucks kaffe.
Gry fik besøg af to studerende, Norris og Kathrine, som havde medbragt gyserfilm og snacks. Det blev en hyggelig aften der først sluttede kl. 02, da man da lige skulle se gyserne færdig.

Torsdag blev det igen rettetid for opgaverne og vi ser alle frem til når størstedelen er afleveret i næste uge.
Torsdag var Gry blevet inviteret ud til Norris’s mor sammen med nogle andre studerende. Det var en fantastisk aften med lasagne, curry chicken, dumplings, kage og mere kage. Den aften sluttede igen med gyserfilm hos Norris, og utrolig mætte maver.
Lækker kage hjemme ved Norris som hans søster havde lavet
Imens havde Mia og Henriette en stille aften/eftermiddag med opgave skrivning og en hyggelig tur i poolen om aftenen. Til sidst sluttede de af med et par afsnit af serien: The Hills.
Fredag fik vi lavet vores fremlæggelse til næste uge og Gry hyggede lidt ved poolen. Herefter gik turen til Arab street for at mødes med Mathias, en af Henriette og Gry’s fælles venner fra Cafeen derhjemme.
Han var et smut i Singapore inden hans tur går videre til Hong Kong, hvor han skal studere dette semester. Vi havde en hyggelig aften med lækker middag, øl og vandpibe. Henriette og Mia sluttede lige aftenen af med snacks på McD, hvorefter turen gik hjem.
De to rejsevenner Mathias skal til Hong Kong med

God middag på Arab street krydret med mavedans og vandpibe
Idag lørdag har vi alle sovet længe og nydt dagen indtil nu. Mia og Henriette har rettede opgave og Gry er lige hoppet i poolen :) Om lidt skal vi forhåbentlig Skype med Christina (den 4 pige som skulle have været med).

Pas på jer selv der hjemme.

Knusser fra os


Ingen kommentarer:

Send en kommentar