søndag den 7. juli 2013

Så vi flyttet ind i Bishan Point

Hej alle,

Der er sket meget den sidste uge.
Vi er flyttet ind i Bishan point, hvor Henriette og Mia brugte det meste af søndagen på at handle ind i IKEA til lejligheden. Derudover gjorde vi alle rent og pakkede ud, så vi rigtig kan føle os hjemme i vores nye lejlighed.

Det er en meget fin lejlighed med stort køkken, fire soveværelser og 3,5 badeværelse.. :)

Mandag ankom drengene Marc og Niels som vi kender hjemmefra. De kom lidt senere til Danmark pga. eksamen i DK, men de har også fået en fint værelse i lejligheden. Derudover bor her en østriger på det tredje værelse og en fransk pige på det fjerde. Vi læser alle 7 på JCU university, så det er dejlig nemt og hyggeligt.


Billederne viser bygningen. Vi bor på 7. sal hvor vi kan se børnepoolen. I komplekset er der derudover et mindre træningscenter, der er fint til dagsbehov. 




Ovenfor ses vores værelse og eget badeværelse samt stuen og køkkenet (nu fuld rengjort, hvilket var MEGET tiltrængt!)

De efterfølgende dage har vi især brugt på skolen. Det har været lidt hårdt at komme igang med alle holdundervisningerne, for der skal dannes en del grupper og laves mange projekter igennem semesteret. 

Tirsdag havde vi tidligt fri og derfor var det en oplagt mulighed til at tage på "Orchard Road" (stor shoppinggade ligesom Londons Oxford street) 
Her blev der shoppet til den store guldmedalje, og vi fandt mange finde ting (på tilbud) vi ikke kunne leve uden.. ;)


Torsdag havde Gry et møde på JCU omkring at blive ambassadør for skolen. Der var overraskende mange der skulle til "jobsamtale" og det virkede mere seriøst end først antaget. "Jobbet" indebærer at skulle lave kulturelt samarbejde på tværs af kulturer som starter med en teambuilding weekend næste weekend, derudover middag med nogle lokale i Singapore og til sidst et lokalt projekt for en lavindkomst-familie i Singapore. Gry fik i går en mail om, at hun havde fået stillingen, og glæder sig meget til at skulle være ambassadør for JCU university og lave nogle projekter for dem. 

Torsdag havde vi også alle tre tilmeldt os mandarinkursus (kinesisk). Det var rigtig sjovt og vi lærte at sige: hej, kom til Singapore og andre sjove sætninger. Det blev utrolig morsomt da mange af os havde svært ved den kinesiske udtale og måden af trække ordene ud. 

Derudover havde en fælles veninde Heidi fødselsdag torsdag, og dette skulle fejres. Så efter skole tog vi en taxa ind til Marina bay Sands, for at spise en god middag og få en drink i "Skypark Singapore" som er et hotel med 57 etager og dermed en fantastisk udsigt.
Lækker middag på Marina bay sands helt nede i vandkanten med god udsigt. 





 Vi var højt oppe og udsigten var helt fantastisk. Desværre begyndte det at blæse voldsomt, så vi måtte ned på jorden igen. Men vi skal helt sikkert derop en anden gang og opleve den fantastiske udsigt udover Singapore og have deres 'kendte' cocktail.

Fredag havde vi alle 5 (incl. Marc og Niels) fri fra skole. Så vi tænkte det var en oplagt mulighed til en lille udflugt i junglen. Så med rygsække og store vandflasker begav vi os ind i junglen på jagt efter aber og vildsvin. Der gik ikke længe, før vi mødte et vildsvin, stå og se truende på os (Marcs vending), hvor vi alle blev en smule bange. Men efter lidt tid vendte den sig og gik længere ind i junglen til vores held. Vi kunne derefter gå videre.









Efter lang tids gåtur ved vandet og junglen, var vi ved at opgive håbet om at finde aberne og finde vejen rundt i junglen så vi ville hjem. Men der var de, en masse små aber. Først troede vi bare det var to på parkeringpladsen, men pludselig piblede de frem fra træerne og der skal nok have været 15 små aber rundt om os. 


Efter en lang og vellykket tur i junglen var vi trætte og ville hjem og have en dukkert i poolen, samt se en film. En rigtig god slutning på en dejlig aktiv dag. 

Intet mindre en to mac's kunne gøre det, så 1,2,3 så startede vi filmen på samme tid, så alle 5 kunne se skærmen. ;)

Lørdag stod på afslapning og heldigvis var det også en meget solrig dag. Vi sov allesammen længe og tog derefter ned i poolen for at sole, bade og lege. Vi fik trænet i hold og gjort os klar til den store JCU fest om aftenen. Det blev en stor succes, hvor vi festede i lejligheden og herefter tog vi videre ind i byen og mødtes med de andre studerende på JCU på et diskotek. 


I dag har den stået på tømmermænd og film. Hvilket har været en dejlig ende på en god og festlig weekend. Som Mia har skrevet på facebook i dag "hvor har vi det helt fantastisk" og det er ikke løgn. 

Håber i alle nyder sommeren i Danmark. 
Knus os alle tre 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar