torsdag den 27. juni 2013

sight seeing og ture i det fri


Templerne i Singapore



 Da vi troede vi skulle i regnskoven



Mustafa center 


 En masse sight seeing









Fødselsdag og lækker sushi



Udsigten ved regnskoven



  Sight Seeing

 Da smoggen var værst



Vi har nu været her i Singapore over en uge og synes derfor lige at trænge til en update, inden skolen for alvor starter på mandag (inklusiv holdundervisningerne). Søndag fik vi fejret Mia’s fødselsdag med hele 58 stk. Sushi (den fik ikke for lidt) og en masse tøse-hygge.

Mandag d. 24/7 havde vi første skoledag på James Cook University i Singapore. Her mødte vi ind en time før, idet vi skulle have styr på diverse betalinger med mere. Herefter gik dagen så med forelæsninger i henholdsvis; Service Quality Management og Business Negotiation. umiddelbart synes vi begge fag virker til at være spændende og vi ser frem til at holdundervisningerne starter i næste uge. Vores hold bestod af studerende fra bl.a. Kina, Indonesien, filippinerne, Indien, Malaysia, Taiwan og Singapore. Vi er derfor spændte på at skulle samarbejde med disse forskellige nationaliteter også fordi vi har et indtryk af asiaterne er meget stille og indadvendte (men måske vi bliver klogere).
Skolen sluttede først ved en 17 tiden, hvorefter vi tog hjem til Grandeur 8. 

Tirsdag havde vi fri fra skole og der var derfor lagt op til den store opdagelses-dag. Vi startede ud med at gå op til Singapores største tempel. Her var flere templer og det var super flot lavet. Pludselig stod vi ved siden af en begravelses ceremoni. Diskret fulgte vi med og så hvordan dette foregik, knap så smukt og personligt som vi kender det hjemme fra. Vi travede derefter videre med vand og snoller på ryggen. Vi var af Zheng (ham som vi bor ved) blevet opfordret til at se regnskoven som er her i Singapore. Det ville her være muligt for os at se både aber, slanger og vildsvin i den frie natur. Da vi ankom til regnskovs-rutens "startpunkt" blæste det pludseligt voldsomt op og vi kunne derfor ikke gå derind. Dog var udsigten udefra ubeskrivelig smuk (som det fremgår af billederne), så vi endte med at side der og spise det indkøbte slik som var beregnet til turen - det var noget vi ku li! Efter en hård dag og 6 ømme fødder tog vi tilbage til vores lejlighed/værelse, hvor den stod på ren afslapning.


 
Igår onsdag gik hurtigt med timer i skolen, hvor vi havde de første forelæsningerne i; International Marketing og Strategic thinking and leadership. Begge disse fag virkede også til at være spændende og vores forelæsere var umiddelbart gode. Efter skole stod den på fælles træning i træningscenteret - hvor der blev gået til den! Ellers har vi derudover stort set hver aften spist nudler med forskellig smag (knap så interesant). Vi fandt igår også ud af at shopping centeret på vej i skole (ved bussen), er noget større end først beregnet - HURRA for det!

Idag torsdag har vi været med city sight seeing bussen rundt i Singapore, hvor vi fik et godt overblik over alt, hvad der er at opleve her. Dog har vejret været helt i top, hvorfor det blev en MEGET varm fornøjelse - men spændende var det. Vi fandt idag ud af, hvor utrolig MANGE shopping centre der er her i Singapore. Vores Dankort hoppede ivrigt for at komme ud af pungene, men vi blev enige om at dette måtte vente. På turene så vi flere ambassader, china town, den indiske og arabiske del af Singapore og Orchard road (kæmpe shopping gade). 



Imorgen fredag skal vi ud at se Sentosa, som er en forlystelses Ø her tæt ved Singapore. Ude på denne Ø er bl.a. Universal Studio (forlystelses park). Vi håber på at få en god dag med GODT vejr!
Ellers har vi det alle 3 super godt og ser frem til mange flere oplevelser. 
Vi undre os dog over, hvor meget Asiaterne bruger deres mobil telefoner, tablets, osv. Enten spiller de sjove spil eller ser de film både når de går og står i metroen.
Vi håber i alle har det godt derhjemme - hej så længe!

idag torsdag har vi også fået af vide, hvor vi skal flytte hen søndag. Vi skal sammen med to drenge hjemme fra Århus bo i en lejlighed ikke så langt herfra. Vi er spændte på at flytte idet vi ikke har set stedet endnu.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar