torsdag den 20. juni 2013

Varm hilsen fra Singapore

Hej med alle jer der hjemme.

Vi er kommet godt til Singapore og bor lige nu på et hostel kaldt Littel Red dot.
Dagen i dag er gået med at få os registeret på universitetet og fået en masse praktiske informationer. Det er ikke den samme intro som vi kender hjemme fra Danmark, noget mere kedeligt ;) Vi skulle egentlig også have været afsted i morgen på en ø, men dette er aflyst da der i Singapore er smog fra en skovbrand i Indonesien. Det har aldrig være så slemt i Singapore som det er nu. Indekset har i dag været oppe på 371 hvilket er livsfarligt, da alt over 200 regnes for usundt. Derfor er der også blevet revet mundbind væk fra butikkerne og det er ikke til at opdrive nogen steder. Man skal helst holde sig indedøre og undgå fysisk aktivitet, for ikke at indånde for meget luft. Tror dog ikke dette er gået helt op for os, da vi både har været ude og se på lejligheder og gået en del.
Ellers er det meget varmt og lummert hernede, men det er vist ikke så slemt som det kan være når smoggen ikke er her. Puha det glæder vi os ikke til.
Lige nu sidder vi på terressen og spiser aftensmad, mens vi søger efter lejligheder, hvilket er pænt svært med et budget på 4000SGD (ca. 17.700 for 5 mennesker).

Jeg tror weekenden skal gå med at lede efter lejlighed og ellers bare håbe på at smoggen så småt forsvinder så vi kan se det 'rigtige' Singapore.

Billeder vil kommer senere

Klemmer
Gry, Mia og Henriette


Ingen kommentarer:

Send en kommentar